II. Tesco Extra Profi Ökölvívó Gála

II. Tesco Extra Profi Ökölvívó Gála

Második  alkalommal kerül megrendezésre a szegedi Rókusi krt.Tesco Extra parkolójában profi ökölvívó gálánk. Összesen 10 professzionális mérkőzést láthatnak a sportág szerelmesei. A nap fő mérkőzése egy Európa bajnoki cím meccs lesz, ahol a szegedi bokszolóért  Magyar Kingáért lehet szorítani. Ezt a mérkőzést a Magyar Profi Ökölvívó Szövetség fogja felügyelni.

Délmagyar cikk:

Újra boksz gálát rendeznek a szegedi Rókusi krt. Tesco parkolójában: a szombaton 18 órakor kezdődő eseményt a Globál Sport Event Nonprofit Kft. szervezi. Tavaly már volt példa hasonlóra , akkor sikeresen zárult azújszerű kezdeményezés, amely a nézők számára ezúttal is ingyenes lesz.

Tíz mérkőzést láthatnak majd az érdeklődők , visszatér például Gerebecz József "Öcsi" aki több menetes összecsapásban bokszol újra és októberben akár címért is ringbe szállhat. Szegedet Magyar Kinga, Kéri valentina, Bartus Ferenc , és Bába Richárd "Csiga" képviseli még, ők felkerültek az eseményt reklámozó hirdetésre is. Magyar Kingáról már írtunk korábban , hogy a 22 éves sportoló első profi ökölvívó címmérkőzését vívja a WBL (World  Boxing League)  Európa bajnoki  övéért bokszolhat egy nyolc menetre tervezett meccsen. Kinga egyik edzője Simon Zsolt szerint a szombati mérkőzés csak egy állomás lehet a világbajnoki öv felé vezető úton.

vissza

Copyright © 2016. Küzdősport SE. all rights reserved

A weboldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élményért. OK